Първоначално публикувано от tanatos
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 159
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеДа 8 клапана е, но и той се води JTDm.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Comment
-
сменян е волана, това е фейслифтнат волан, а таблото не е фейслифтнато...
което може да значи няколко неща
1. карана е много, бил е протрит, човека си го е сменил
2. блъскана е, гърмял е - съответно е сменен (тази перфектна боя също може да идва от това, че е блъскана и пребоядисвана скоро, применро)
3. човека е мераклия и си го е сменил, защото пре-фейслифтнатия за мен специално е грозен с тази чиста кожа и може и той да е на това мнение
кожения салон е много запазен на снимките, което за тези километри не е кой знае каква изненада, но пък знаем и коли, които на по 40-50 хилядарки и вече беше заминала кожата
имам една теория, която е фантастична, но не и невъзможна - човекът си е намерил блъсната 159ка произведена след лято 2008 и си е сменил седалки, волан, скоростен лост и прочееsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Alegron Покажи съобщение
П.С.М/у другото аз си търся релси за покрива,ако някой има и не му харесват и не ги иска,вече съм измислил как става размяната,така че съм отворен за офертиLast edited by Mury; d.m.y г., 10:53.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеКолата е хубава,даже за първи пъ виждам друга 159 в БГ с джанти като мойте...Моя съвет е да я видиш колата на живо,и ако са и реални км.,колата си заслужава отвсякъде.Ако сега беше 2012 г., щях да се завтека да я гледам, и разбира се диагностика
Между другото на 159-ките къде е автопилота - на лостчето за светлините или някъде отделно ?Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех
Comment
-
Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщениеПодкрепямАко сега беше 2012 г., щях да се завтека да я гледам, и разбира се диагностика
Между другото на 159-ките къде е автопилота - на лостчето за светлините или някъде отделно ?Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщениеАха, щото на тази от обявата по-горе е обявен автопилот, пък такова лостче не се вижда. Ма може и аз да съм кьоравFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Comment
-
Две бързи въпросчета за 159-ката:
Как се включва подгряването на седалките, само с врътките отстрани, или има и копче някъде?
След като на стандартното радио на 159 има AUX бутон, от къде се включва външния плеър? Трябва да се извади радиото и там ли е конектора? Някой има ли идея?ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment